Oorlog boek in beeld
Oorlog - Euro 22,95

Van de veldslagen van de Perzen tot de strijd in Irak 5000 jaar militaire geschiedenis in woord en beeld.

Verkrijgbaar bij: Boek.net - Bruna

- meer informatie-
Bullet

Oorlog boeken

Anne Frank, wie kent haar niet. Ze heeft een dagboek geschreven tijdens de bezetting van Nederland in de Tweede Wereldoorlog. Het dagboek heeft de titel 'het achterhuis'. Anne frank heeft in haar boek dingen opgeschreven die ze heeft meegemaakt. Inmiddels hebben miljoenen mensen haar dagboek al in bezit en gelezen. Ook wordt door veel mensen het Anne Frankhuis bezocht in Amsterdam.

Het dagboek van Anne Frank is gemaakt door haar zelf van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 In maart 1945 stierf Anne Frank op vijftienjarige leeftijd in het concentratiekamp Bergen-Belsen. Otto Frank zorgde ervoor dat het dagboek gepubliceerd werd, Otto Frank was de enige overlevende van de familie.

Het dagboek van Anne Frank is verkrijgen bij bijvoorbeeld Bol.com. Zowel in paperback als hardcover is het dagboek te bestellen. Voor de paperback versie betaald u slechts Euro 12,50. De hardcover versie kost Euro 27,50. Het boek bevat in totaal 303 pagina's. Als u het boek besteld bij Bol.com wordt deze binnen 1-2 bij u thuis bezorgd.

Kies voor één van de winkels die het dagboek van Anne Frank verkopen.

Online winkels oorlog boeken

Bruna Boek.net Selexyz
Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster
Bekijk aanbod Bekijk aanbod Bekijk aanbod
Top boeken