Oorlog boek in beeld
Oorlog - Euro 22,95

Van de veldslagen van de Perzen tot de strijd in Irak 5000 jaar militaire geschiedenis in woord en beeld.

Verkrijgbaar bij: Boek.net - Bruna

- meer informatie-
Bullet

Oorlog boeken

Er zijn diverse boeken te vinden waarin mensen beschrijven wat ze meemaken, zogenaamde dagboeken. Het bekendste oorlog dagboek is het dagboek van Anne Frank. Dit dagboek heeft 'het achterhuis' en is verkrijgbaar bij diverse winkels. Bij Bol.com kunt u dit dagboek bestellen voor slechts Euro 12,50. U kunt ook kiezen voor een hardcover uitvoering van dit boek, wederom ook verkrijgbaar bij de internetwinkel Bol.com

Waarom is een dagboek nu zo interessant? Een dagboek is bijzonder, omdat een persoon zijn eigen leven en eigen momenten beschrijft. Het is dus door iemand geschreven die bepaalde zaken zelf heeft meegemaakt, dat maakt een boek erg bijzonder.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het in Japan ten strengste verboden voor krijgsgevangenen om een dagboek bij te houden. Toch hebben enkele mensen dit risico genomen en hun verhalen opgeschreven. Indien u hier meer interesse in heeft kunt u het boek 'De Japanse bezetting in dagboeken' kopen. Bij Bol.com kunt u dit boek verkrijgen voor slechts Euro 9,50.

U vindt bij de diverse winkels hieronder dagboeken ten tijde van oorlog. Klik op de betreffende winkel naam of op bekijk aanbod.

Online winkels oorlog boeken

Bruna Boek.net Selexyz
Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster
Bekijk aanbod Bekijk aanbod Bekijk aanbod
Top boeken