Oorlog boek in beeld
Oorlog - Euro 22,95

Van de veldslagen van de Perzen tot de strijd in Irak 5000 jaar militaire geschiedenis in woord en beeld.

Verkrijgbaar bij: Boek.net - Bruna

- meer informatie-
Bullet

Oorlog boeken

Een oorlog boek is erg interessant, het gaat over het verleden, het is geschiedenis. Oorlogen zijn nooit leuk, maar wel interessant om te bestuderen. Waarom is een oorlog ontstaan, hoe lang heeft de oorlog geduurd, wat is de reden van het begin van de oorlog? Een informatief oorlog boek geeft antwoord op zulke vragen.

Er zijn honderden boeken te vinden in de categorie 'oorlog', deze boeken zijn op veel plekken verkrijgbaar. De bekendste oorlog is de Tweede wereldoorlog, indien u daar meer over wilt weten, kijk dan op onze pagina Tweede wereldoorlog boeken.

Niet alleen de Tweede wereldoorlog is een bekende oorlog, wat dacht u van de Eerste wereldoorlog, of de 80-jarige oorlog. Er zijn twee mooie boeken over de 80-jarige oorlog, de eerste heeft als titel 'Voorspel van de 80-jarige oorlog' en de tweede 'Tien jaren uit de 80-jarige oorlog 1588-1598'.

Een mooi boek over de Eerste wereldoorlog is het boek 'Velden van Weleer'. In dit boek wordt u langs de bizarre sporen van de Eerste wereldoorlog gevoerd. U vindt routebeschrijvingen en detailkaarten, een zeer interessant boek!
Of wat dacht u van 'De Eerste Wereldoorlog in foto's', een prachtig boek met veel foto's uit de Eerste Wereldoorlog. Op Bol.com vindt u een inkijkexemplaar van dit boek.

Online winkels oorlog boeken

Bruna Boek.net Selexyz
Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster
Bekijk aanbod Bekijk aanbod Bekijk aanbod
Top boeken