Oorlog boek in beeld
Oorlog - Euro 22,95

Van de veldslagen van de Perzen tot de strijd in Irak 5000 jaar militaire geschiedenis in woord en beeld.

Verkrijgbaar bij: Boek.net - Bruna

- meer informatie-
Bullet

Oorlog boeken

De Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, de 80-jarige oorlog, allemaal oorlogen die hebben plaatsgevonden in het verleden. Over al deze oorlogen zijn boeken geschreven door verschillende schrijvers. Via het internet kunt u deze boeken snel, veilig en makkelijk bestellen. Miljoenen Nederlanders bestellen boeken via internet tegenwoordig, waarom ook niet, het is makkelijker dan in een winkel. Tevens kunt u in sommige gevallen een inkijkexemplaar tegengekomen. U kunt dan zien hoe het boek 'er van binnen' uitziet.

Een boek dat veel verkocht heeft als titel 'De oorlog'. Het boek gaat diep in op allerlei aspecten van die allesoverheersende periode in de twintigste eeuw, zowel de grote verschuivingen op wereldschaal, als de ingrijpende gevolgen voor het dagelijks leven. Het boek is gebaseerd op een serie van NPS (televisie). Dit boek is via Bol.com verkrijgbaar voor slechts Euro 29,95.

Als u liever wat wilt lezen over vroegere geschiedenis, dan kunt u kiezen voor het boek genaamd '1812 Napoleons fatale veldtocht naar mos'. Napoleons invasie van Rusland en de verschrikkelijke terugtocht vanuit Moskou die daarop volgde, betekenden militair vertoon en menselijke tragedie op kolossale schaal - het eerste historische voorbeeld van totale oorlog. Dit boek kunt u bestellen via Bol.com voor slechts Euro 27,50.

Niet alleen op Bol.com kunt u boeken verkrijgen over de oorlog. Ook op de hieronder genoemde sites kunt u eenvoudig oorlog boeken bestellen. Maak een keuze uit één van de online winkels om te zien wat het aanbod is. Bestellen is makkelijk en veilig.

Online winkels oorlog boeken

Bruna Boek.net Selexyz
Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster
Bekijk aanbod Bekijk aanbod Bekijk aanbod
Top boeken