Oorlog boek in beeld
Oorlog - Euro 22,95

Van de veldslagen van de Perzen tot de strijd in Irak 5000 jaar militaire geschiedenis in woord en beeld.

Verkrijgbaar bij: Boek.net - Bruna

- meer informatie-
Bullet

Oorlog boeken

Onze website gaat hoofdzakelijk over oorlog boeken. Echter geven wij ook informatie over oorlog DVD's. Er zijn namelijk gigantisch veel DVD's te vinden over verschillende oorlogen.

Er zijn bijvoorbeeld veel DVD's te vinden over de Tweede Wereldoorlog. Een erg interessante set DVD's is: Bezetting 1940-1945. Deze set bevat maar liefst 6 DVD's over de Tweede Wereldoorlog. De set gaat in het bijzonder over Nederlands tijdens de oorlog. De prijs van deze set valt erg mee, voor Euro 18,99 kunt u deze set DVD's bestellen bij Bol.com.

Een andere interessante DVD is D-Day. 6 juni 1944: Op deze dag landde een invasiemacht van 200.000 soldaten op de kust van Normandië om het Derde Rijk definitief te verslaan. Duizenden parachutisten worden gedropt achter de vijandelijke linies en tegelijkertijd worden de verdedigingslinies gebombardeerd. Voor Euro 5,99 kunt u deze interessante documentaire bestellen en gaan bekijken. U kunt deze DVD bestellen bij Bol.com.

Indien u bij diverse winkels wilt nagaan wat het aanbod is, maak dan een keuze uit één of meerdere winkels. Hieronder hebben wij een aantal winkels voor u op een rij gezet. Klik op de winkelnaam of op bekijk aanbod. U wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de betreffende winkel. Kijk gerust rond op de website van de winkel. Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van een mooie DVD!

Online winkels oorlog boeken

Bruna Boek.net Selexyz
Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster Ster
Bekijk aanbod Bekijk aanbod Bekijk aanbod
Top boeken